close
عکس: آرشیف

سفر سرپرست وزارت امر به معروف طالبان به لغمان؛ به خبرنگاران اجازه‌ی تصویربرداری داده نشد

خالد حنفی، سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان امروز (دوشنبه، ۳۰ میزان) به ولایت لغمان سفر کرده و در نشستی با حضور مسئولان محلی و باشندگان آن ولایت سخنرانی کرده است.

منابع محلی در لغمان می‌گویند که سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان به خبرنگاران اجازه‌ی تصویربرداری و عکس گرفتن‌ از این نشست را نداد.

به‌گفته‌‌ی منابع، خالد حنفی حتا به کارمندان بخش رسانه‌های دفتر والی طالبان در لغمان اجازه‌ی تصویربرداری و عکس گرفتن از این نشست را نداد.

براساس اطلاعات منابع، خبرنگارانی که برای پوشش این نشست رفته بودند، پس از ممانعت از تصویربرداری و عکس گرفتن، مجبور شدند که این نشست را ترک کنند.

دفتر رسانه‌های والی طالبان در لغمان نیز در خبر خود تصویری از این نشست منتشر نکرده است.

این دفتر در خبری که از سفر خالد حنفی منتشر کرده، عکس ساختمان ولایت لغمان را استفاده کرده است.

طالبان براساس قانون امر به معروف و نهی از منکر خود، تصویربرداری و عکس گرفتن از موجودات زنده را منع کرده‌ و گفته‌اند که این قانون را به تدریج اجرایی می‌کنند.

این گروه تا اکنون در ولایت‌های قندهار و تخار تصویربرداری و فیلم گرفتن از موجودات زنده را منع کرده‌ است و براثر این تصمیم دفترهای محلی تلویزیون ملی افغانستان در این دو ولایت مسدود و فعالیت آن متوقف شده است.