close

طالبان: در یک سال اخیر بیش از ۹۶ هزار پرواز عبوری از آسمان افغانستان انجام شده است

وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان اعلام کرده است که در یک سال اخیر ۹۶ هزار و ۵۰۰ پرواز عبوری از آسمان افغانستان انجام شده است.

فتح‌الله منصور، معین عملیاتی این وزارت امروز (شنبه، ۴ اسد) در یک نشست خبری در کابل این آمار را اعلام کرد.

او گفت که این آمار نشان می‌دهد که در هر ۲۴ ساعت حدود ۲۰۰ پرواز عبوری از فضای افغانستان انجام شده است.

سال پیش و در پی کشته‌شدن اسماعیل هنیه، رییس دفتر حماس در تهران و حمله هوایی ایران به اسرائیل، پروازهای بین‌المللی از حریم هوایی افغانستان افزایش چشم‌گیر یافت.

روزنامه ایندیپندینت گزارش داده بود که شمار پروازهای روزانه از فضای افغانستان روزانه به ۱۹۱ پرواز رسیده و طالبان از هر پرواز ۷۰۰ دالر حق عبور دریافت می‌کنند.

این رسانه افزوده بود که اگر پروازها همین‌گونه از حریم هوایی افغانستان ادامه یابد، طالبان سالانه ۵۰ میلیون دالر، درآمد کسب خواهند کرد.

مسئولان وزارت ترانسپورت طالبان در نشست خبری امروز خود درآمد حاصل از پروازهای عبوری از آسمان کشور را اعلام نکردند.

شمار کل پروازها

مسئولان وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان در نشست خبری امروز اعلام کردند در یک سال اخیر در مجموع بیش از ۱۴ هزار پرواز از میدان‌هایی افغانستان انجام شده است.

فتح‌الله منصور، معین عملیاتی این وزارت گفت که تنها از میدان هوایی بین‌المللی کابل، هفت هزار ۶۶۵ پرواز انجام شده است. او گفت از این تعداد پروازها، سه هزار و ۴۰۰ پرواز داخلی و چهار هزار و ۲۶۵ پرواز خارجی بوده است.

معین وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان گفت که از افغانستان در حال حاضر به روسیه، ترکیه، هندوستان، قطر، امارات متحده عربی، ایران، چین، ازبیکستان، پاکستان، کویت، عربستان سعودی و شماری دیگر کشورها پرواز انجام می‌شود.

ترانسپورت زمینی

عبدالسلام حیدری، معین ترانسپورت جاده‌ای وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان در نشست امروز درباره‌ی وضعیت ترانسپورت زمینی نیز توضیح داد.

او گفت که در یک سال اخیر، ۱۴۵ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۲۲۹ مسافر در سراسر کشور از طریق ترانسپورت زمینی انتقال داده شده‌اند.

این مقام طالبان همچنین گفت که در سال ۱۴۰۳ خورشیدی، ۱۲ میلیون ۴۸۱ هزار و ۶۰۸ تُن بار از طریق ترانسپورت جاده‌ای منتقل شده است.

او اضافه کرد که برای جلوگیری از حوادث ترافیکی نیز اقدامات جدی روی دست گرفته شده است که از آن جمله نصب «جی‌پی‌اس» در بیش از ۱۱ هزار موتر مسافربری و باربری برای کنترل سرعت آنان در مسیر شاهراه‌ها است.

این در حالی است که سال پیش چندین حادثه مرگ‌بار ترافیکی در شاهراه‌های کشور رخ داد و علت اکثر این حوادث سرعت زیاد و بی‌احتیاطی رانندگان گفته شد.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد. ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

Donate QR Code
دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *