close

دو جوان اهل افغانستان براثر غرق‌شدن در آب در ایران جان باخته‌اند

منابع از میان مهاجران افغانستانی در ایران می‌گویند که دو جوان ۱۸ و ۲۰ ساله مهاجر اهل افغانستان براثر غرق‌شدن در آب یک دریاچه در ولایت بوشهر این کشور جان باخته‌اند.

منابع می‌گویند که این رویداد امروز (شنبه، ۵ جوزا) در بوشهر ایران رخ داده است.

بر اساس اطلاعات منابع این جوان‌ها محمد و محمد رضا نام داشتند و باشندگان ولسوالی «گذرگاه نور» ولایت بغلان بودند.

منابع می‌گویند که ابتدا یکی از این جوان‌ها به دلیل گرمی و به قصد شنا، وارد دریاچه می‌شود، اما پس از آن‌که غرق می‌شود، جوان دیگر برای نجات او خود را به آب می‌اندازد که او نیز غرق می‌شود.

به گفته‌ی منابع، خانواده‌های این جوان‌ها در افغانستان هستند، اما توانایی انتقال جنازه‌های آنان را ندارند و قرار است که آنان در ایران به خاک سپرده شوند.

مهاجران و کارگران افغانستانی در ایران بارها براثر غرق‌شدن در آب، افتادن از ساختمان و یا حوادث دیگر جان باخته‌اند.

خانواده‌های بسیاری از این افراد نمی‌توانند اجساد آنان را به افغانستان منتقل کنند و مجبور می‌شوند که آنان را در ایران به خاک بسپارند.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *