close

طالبان ۱۷ نفر را در خوست در ملاءعام شلاق زده‌اند

دادگاه عالی طالبان اعلام کرده است که ۱۷ نفر در ولایت خوست به اتهام‌های «روابط نامشروع»، «لواط» و «دزدی» در ملاءعام شلاق زده شده‌اند.

این دادگاه با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که این افراد دیروز (چهارشنبه، ۲ عقرب) براساس حکم دیوان جزای محکمه‌ی ابتدائیه‌ی شهری ولایت خوست شلاق زده شدند‌.

دادگاه عالی طالبان افزوده است که از میان این افراد پنج نفر هرکدام ۳۹ ضربه شلاق، سه نفر هرکدام از ۲۵ تا ۳۰ ضربه شلاق و نُه نفر دیگر هرکدام از ۳۰ تا ۳۹ ضربه شلاق زده شده‌اند.

این دادگاه افزوده است که از میان افراد متهم سه نفر هرکدام به یک سال و هشت ماه، سه نفر به شش ماه، یک نفر به ده ماه، نُه نفر به یک سال و یک نفر به یک سال و پنج ماه حبس تنفیذی نیز محکوم شده‌اند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان بارها افراد متهم را در ملاءعام شلاق زده‌اند و پنجم نفر را نیز در حضور صدها تماشاگر اعدام کرده‌اند.

نهادهای حقوق‌ بشری بین‌المللی اعدام و مجازات بدنی افراد را خلاف قوانین بین‌المللی و کرامت انسانی می‌دانند و خواستار توقف آن هستند.