close

دفتر آیت‌الله واعظ‌‌‌‌زاده بهسودی در غرب کابل بازگشایی شد

آیت‌الله واعظ‌زاده بهسودی، از مراجع تقلید شیعیان افغانستان اعلام کرده که دفترش در منطقه‌ی دشت برچی در غرب کابل از سوی وزارت عدلیه طالبان بازگشایی شده است.

آقای واعظ‌زاده با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که دفترش بعد از ظهر امروز (یک‌شنبه، ۵ اسد) از سوی مسئولان وزارت عدلیه طالبان بازگشایی شده است.

او چهار روز پیش اعلام کرد که دفتر و مدرسه‌اش در منطقه‌ی دشت برچی در غرب کابل از سوی وزارت عدلیه طالبان مسدود شده است.

آقای بهسودی علت بسته‌شدن مدرسه و دفترش را «توطئه» و «دسیسه» فردی به اسم «حاجی امین» و «هیأت امناء خودخوانده مسجد و مدرسه مهدویه» دانسته بود.

او گفته بود که از «تولیت» مسجد و مدرسه مهدویه «رفع ید» کرده و فتوا داده بود که پس از این نمازخواندن در مسجد مهدویه اشکال دارد و باطل است.

آقای واعظ‌زاده در اعلامیه‌‌ی امشب خود گفته است که وزارت عدلیه طالبان دفترش را در این مسجد بازگشایی و مسئولان آن تحویل داده، اما در مورد «تولیت» مسجد و مدرسه مهدویه چیزی نگفته است.

بستن دفتر آیت‌الله واعظ‌زاده بهسودی در غرب کابل از سوی طالبان با واکنش‌های گسترده مواجه شده بود و انتقادات زیادی را در پی داشت.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد. ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

Donate QR Code
دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *