close
Greger Ravik / Flickr

امریکا یک قاضی دادگاه کیفری بین‌المللی را به‌دلیل صدور مجوز تحقیق در مورد نیروهایش در افغانستان تحریم کرد

وزارت خارجه‌ی امریکا اعلام کرده است که کیمبرلی پروست، قاضی دادگاه کیفری بین‌المللی را به‌دلیل صدور مجوز تحقیق در مورد نیروهای آن کشور در افغانستان، تحریم کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌‌ای که دیروز (چهارشنبه، ۲۹ اسد) منتشر کرده، از تحریم این قاضی دادگاه کیفری بین‌المللی خبر داده است.

وزارت خارجه‌ی امریکا در عین حال یک قاضی و دو معاون دادستان دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرده است.

این وزارت گفته است که قاضی نیکولاس یان گویلو را به‌دلیل صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق این کشور، تحریم کرده است.

وزارت خارجه‌ی امریکا افزوده است که نزهت شمیم خان و مامه ماندیانه نیانگ، معاونان دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی را نیز به‌دلیل حمایت از اقدامات این دادگاه علیه اسرائیل، از جمله حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، تحریم کرده است.

این وزارت گفته است که این افراد مستقیما در تلاش‌های دادگاه کیفری بین‌المللی برای دستگیری، بازداشت و یا پیگرد شهروندان امریکا و یا متحد نزدیک آن اسرائیل، دخیل بوده‌اند.

امریکا پیش از این نیز چهار قاضی دادگاه کیفری بین‌المللی را در ارتباط با صدور حکم بازداشت نخست‌وزیر و وزیر دفاع سابق اسرائیل تحریم کرده بود.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی‌ که آزادی‌ها سرکوب شده‌اند، اطلاعات روز به ایستادگی ادامه می‌دهد. ما مستقل هستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان و تلاش برای آینده‌ای برابر و آزاد است.
حمایت شما ادامه این راه را ممکن می‌سازد. حتی کمک کوچک یا همرسانی این پیام، گامی در دفاع از حقیقت و آزادی است.در کنار حقیقت بایستید. از اطلاعات روز حمایت کنید.

Donate QR Code

برای حمایت سریع و راحت با گوشی همراه خود، کافی است این کد را اسکن کنید.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *