close
@AfghanistanInUK

«جبهه مقاومت ملی» درباره‌ی دسترسی طالبان به سفارت‌‌‌خانه‌های افغانستان در اروپا هشدار داد

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» درباره‌ی مسدودشدن سفارت‌خانه‌های افغانستان در اروپا ابراز نگرانی کرده و هم‌زمان هشدار داده است که دسترسی طالبان به نمایندگی‌ها به افزایش تهدید افراط‌گرایی در جوامع غربی دامن می‌زند.

در اعلامیه‌ی این جبهه که امروز (پنج‌شنبه، ۲۲ سنبله) نشر شده، آمده است که نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در اروپا، به‌عنوان آدرس رسمی مردم افغانستان و آخرین نماد مشروعیت نظام پیشین کشور، «باید حفظ و پاسداری شوند».

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» افزوده است که بستن این نمایندگی‌ها نه تنها روند مهاجرت و پناهندگی شهروندان کشور را مختل می‌کند، بلکه بر شدت زخم روانی آنان در جریان روند ادغام در جوامع میزبان می‌افزاید.

این جبهه گفته است: «دسترسی طالبان به این نمایندگی‌ها، خیانتی بزرگ به مردم افغانستان است؛ مردمی که برای فرار از ظلم و ستم این گروه به مهاجرت تن داده‌اند.»

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» اضافه کرده است که ضمن حمایت قاطع از نمایندگان دیپلماتیک نظام جمهوری اسلامی افغانستان، با هرگونه معامله‌ای که منجر به واگذاری این نمایندگی‌ها به طالبان شود، مخالف است.

این جبهه گفته است: «دسترسی طالبان به این نمایندگی‌ها، به افزایش تهدید استراتژیک افراط‌گرایی در جوامع غربی نیز دامن می‌زند.»

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» اضافه کرده است که حضور طالبان در نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در اروپا، زمینه‌ساز پرونده‌سازی علیه پناه‌جویان خواهد شد و بستر نفوذ استخباراتی یک نظام نامشروع را در غرب فراهم خواهد ساخت.

این جبهه گفته است که با درک شرایط دشوار مردم و بازتاب نگرانی‌های آنان، بار دیگر از جامعه‌ی جهانی می‌خواهد که اجازه ندهند این تهدید استراتژیک به جغرافیای آنان انتقال یابد.

قرار است سفارت‌خانه‌های افغانستان در ناروی و بریتانیا در روزهای آینده تعطیل شوند.

فعالیت این سفارت‌خانه‌ها پس از آن متوقف می‌شود که وزارت خارجه‌ی طالبان خدمات قنسولی آن‌ها و چند نمایندگی و سفارت‌خانه‌ی دیگر را که با کابل ارتباط نداشتند، بی‌اعتبار اعلام کرد.

وزارت خارجه‌ی طالبان اخیرا خدمات قنسولی نمایندگی‌های سیاسی مقیم لندن، بلجیم، برلین، بن، سویس، اتریش، فرانسه، ایتالیا، یونان، پولند، سویدن، ناروی، کانادا و استرالیا را بی‌اعتبار اعلام کرده است.

این نمایندگی‌ها تا اکنون در کنترل دیپلمات‌های حکومت پیشین افغانستان اند.

وزارت خارجه‌ی طالبان در اعلامیه‌ی خود گفته بود که بارها از این نمایندگی‌ها خواسته که در بخش قنسولی با این وزارت «تعامل» کنند، اما آن‌ها حاضر نشدند.