وزارت خارجهی آلمان تأیید کرده است که ۲۱۱ پناهجوی تحت حمایت آن کشور از پاکستان به افغانستان اخراج شدهاند.
به گزارش دویچهوله، یک سخنگوی وزارت خارجهی آلمان امروز (دوشنبه، ۲۷ اسد) گفته است که آنان در تلاش هستند تا با اخراجشدگان در تماس شوند.
پیش از این منابع از میان پناهجویان به روزنامه اطلاعات روز گفته بودند که پولیس پاکستان ۲۰۰ پناهجوی تحت حمایت آلمان را بازداشت و سپس به افغانستان اخراج کرده است.
منابع گفته بودند که این افراد از نواحی «جی ۵، جی ۶، جی ۸، اف ۶ و اف ۷» اسلامآباد بازداشت و به اردوگاه «حاجی کمپ» منتقل و سپس به افغانستان اخراج شده بودند.
براساس اطلاعات منابع، این افراد کارمندان مؤسسهی آلمانی «جیآیزید» در افغانستان بودند که بهدلیل عدم تمدید ویزایشان از سوی دولت پاکستان، بازداشت شدهاند.
وزارت خارجهی آلمان همچنین گفته است که این کشور ۲۴۵ پناهجوی افغانستانی تحت حمایت خود را از مراکز بازداشت در پاکستان آزاد کرده است.
پاکستان در این اواخر تمدید ویزای پناهجویان افغانستان را متوقف کرده و این افراد را بازداشت و اخراج میکند.
این کشور همچنین تصمیم گرفته است که دارندگان کارت «پیاوآر» را که تحت حمایت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان هستند، اخراج کند.