Ergonomische thuiswerkplek

bureau fiets

Dit in tegenstelling tot nieuwe producten die over het algemeen een langere levertijd hebben. Tot slot bespaart u het milieu met het kopen van gebruikt meubilair voor uw kantoor. Dit leggen we uit.

Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding ook als u thuis werkt. Voor een compleet werkplekonderzoek kunt u ook bij ons terecht evenals voor een ergonomisch advies.

Kantoormeubilair voor uw kantoorinrichting

Kantoormeubilair voor uw kantoorinrichting

Het instellen van armleuningen of de diepte van de zitting is ook zo gepiept. Kortom: een ergonomische bureaustoel zorgt voor een rechte en dynamische zithouding waardoor de ademhaling verbetert, de bloedcirculatie op gang blijft en de spieren in beweging blijven. Meer zuurstof in het lichaam zorgt voor een betere concentratie én betere prestaties. kantoorstoel zonder wieltjes.

Bureaumeubelen

Door lichaamseigen beweging is je rug continue in beweging zonder dat jij het merkt. De beweging is erg subtiel, maar zorgt voor enorme prestaties. Doordat je steeds beweegt, denken je hersenen dat je loopt. Alle 150 kleine rugspiertjes worden geactiveerd en houden je ruggenwervel overeind. Je ruggenwervel is steeds in beweging en je rugspiertjes worden getraind terwijl je zit (design meubelen).

Bureaumeubelen
Online Kantoormeubilair Kopen

Online Kantoormeubilair Kopen

Door ons brede scala aan kantoormeubels zijn wij in staat zeer specifiek op uw stijl of smaak in te spelen. Wij kunnen uw bestaande inrichting aanvullen met nieuwe producten of een geheel nieuwe inrichting voorstellen,altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Naast het leveren van standaard kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerkproducten. In eigen beheer tekenen en produceren wij de inrichting die u voor ogen heeft.

bureau fiets
kabelgoot werkplek

Bij sommige mensen kan de standaard stoel niet goed ingesteld worden of komt hun lichaam niet overeen met de voorgevormde rugleuning of zitkussen. Wat je ook probeert, ze blijven een verkeerde zithouding aannemen om de ontbrekende ondersteuning te compenseren.

Bureaumeubelen
Kantoormeubelen kopen? - Alles voor kantoor

Bij ons kunt u terecht voor bureaus, tafels, kasten, stoelen, computermeubilair, bureaulampen en veel meer. Alles voor een totale kantoorinrichting. Of u nu op zoek bent naar één werkplek of een complete projectinrichting nodig heeft, Wij bieden voor elk kantoor een functionele en stijlvolle oplossing met hoge kortingen!

Kantoormeubelen kopen? - Alles voor kantoor