Luxe & moderne bureaustoelen

kantine tafel

Is uw bedrijf gegroeid of gaat u verhuizen? Heeft u tekort aan werkplekken of voldoet uw huidige kantoorinrichting niet meer? De mogelijkheden voor het inrichten van een kantoor zijn oneindig. Efficiënte inrichting, akoestiek en natuurlijk licht zijn belangrijke factoren om mee te nemen in uw besluitvorming. bureaustoel repareren.

Staat van het meubilair Een ander nadeel van het kopen van tweedehands kantoormeubilair is dat je niet kunt zien hoe vorige eigenaren het hebben gebruikt. Die fatsoenlijk ogende gebruikte stoel zou kunnen zijn gebruikt door een oudere parttime receptioniste, of een werknemer zou hem regelmatig hebben gebruikt om door de gang te rennen.

zit sta kruk

zit sta kruk

Wij staan in voor de kwaliteit van onze kantoormeubelen. Deze worden met de grootste zorg geproduceerd en geassembleerd. Vandaar dat wij op onze gehele collectie 5 jaar volledige garantie aanbieden. Onze eigen monteurs installeren al het kantoormeubilair bij u op locatie zodat ook hier niets mis kan gaan.

kantine tafel

opbergkast kantoor

Er is maar weinig waar je zo veel contact mee hebt als met je ergonomische bureaustoel. Gemiddeld zo’n zes uur per dag. Lang, breed, dikker, dunner: we zijn allemaal anders. Het is daarom een goed idee om een bureaustoel eerst even te komen passen. Altijd persoonlijk en deskundig advies over je werkplek Ergonomische bureaustoelen uit voorraad leverbaar .

opbergkast kantoor
dossierkasten

dossierkasten

Een goede zithouding begint al op jonge leeftijd. Een gedegen, meegroeiende is daarom van essentieel belang voor jonge mensen die volop in de groei zitten. Zorg dat je bureaustoel jouw harde vloer niet beschadigd en plaats onze luxe zachte wielen onder de bureaustoel.

Bureaustoel - Bureaustoelen kopen - Ergonomisch zitten

Heeft u eenmaal de juiste ergonomische werkplek gevonden dan staan onze adviseurs voor u klaar om uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau op de juiste standen af te stellen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 norm en laten u gezond zitten. Tijdens het zitten scharnieren vooral uw knieën en bekken.

opbergkast kantoor
los onderstel

Wanneer je met een krap budget te maken hebt en vooral op zoek bent naar goedkope kantoormeubelen is het niet nodig om op kwaliteit in te leveren. Het bureau voldoet aan de NEN-527 norm - Werkplek onderhoud. De NEN 527 is een Europese norm en specificeert veiligheids-, sterkte en duurzaamheidseisen voor werktafels en bureaus waar beeldschermwerk en kantoortaken aan worden verricht.

los onderstel