Ergonomische kantoormeubelen

goede werkplek

Als u hier terecht bent gekomen, is er een grote kans dat u van plan bent te investeren in een goede stoel. Het valt niet mee om de juiste stoel te vinden. Er zijn zeer veel stoelen en nog meer adviseurs. Maar hoe kan men weten wat voor u de beste stoel is?

De meeste meubelen kunt u direct in gebruik nemen zonder montage. Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Indien u uw gehele kantoor door ons wilt laten inrichten, kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

wielen vervangen op kantoor

wielen vervangen op kantoor

Vooral het afwisselen van staand en zittend werken heeft veel voordelen ten opzichte van zittend werken. Op zoek naar een zit-sta bureau? Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik.

10 aandachtspunten bij het kopen van een goede bureaustoel

Ook het soort werk wat zittend wordt doorgebracht speelt een grote rol. Daarnaast is het van belang te weten welke middelen er worden gebruikt bij het werk wat men doet. Men kan dus beter spreken over “goed zitten” in relatie tot het soort werk en de gebruikte hulpmiddelen dan over een goed bureaustoel.

10 aandachtspunten bij het kopen van een goede bureaustoel
bureau fiets

bureau fiets

Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Indien u uw gehele kantoor door ons wilt laten inrichten, kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

industrieel kantoor
10 aandachtspunten bij het kopen van een goede bureaustoel
Werkplek onderhoud

Hieronder lees je een aantal tips hoe jij je bureaustoel zo goed mogelijk kan uitkiezen of instellen. Het kan natuurlijk zijn dat niet alle opties op de bureaustoel van jouw keuze beschikbaar zijn. Kijk bijvoorbeeld naar instelbare mogelijkheden zoals het in hoogte en in diepte verstelbare zitvlak, in hoogte verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare lendesteun en in hoogte verstelbare armleuningen / armsteunen.

Werkplek onderhoud