Ergonomische Bureaustoel Specialist

Ergonomisch advies

Relaxte personen hebben een betere inzet en betalen zich vanzelf weer terug. Dat geldt in zekere zin ook voor de vergaderinrichting. Vergaderen zorgt er voor dat de neuzen dezelfde richting opgaan en is een plek die best vaak gebruikt word. Een vergaderruimte met comfortabele vergaderstoelen en een fraaie vergadertafel is geen slechte investering.

Meer opbergruimte, een comfortabele én ergonomische werkplek of een gezellige bedrijfskantine: in ons assortiment vindt u een divers aanbod voor de inrichting van de bedrijfsruimtes in uw kantoor. kantoorkasten, vergadertafels of bureaus, of juist ergonomische bureaustoelen of producten voor uw bedrijfskantine: u vindt alles wat u nodig heeft in de webshop. En daarbij profiteert u ook nog eens van extra scherpe prijzen, doordat we onze producten met een mooie korting kunnen aanbieden.

Ergonomisch advies
schuifdeurkast

schuifdeurkast

We helpen je graag met het creëren van een inrichting die bijdraagt aan werkgeluk én een betere wereld. Een werkplek die je gevoel van welzijn verhoogt. Een werkomgeving waar je productiever én creatiever bent. Een gezond bedrijf staat of valt met gezonde medewerkers. Als medewerkers in een fijne kantooromgeving werken, draagt dit bij aan het welzijn, het prestatievermogen en de gezondheid.

Ergonomische bureaustoelen - Voor kantoor & thuis

Wenst u juist advies over een geheel nieuwe kantoorinrichting? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Naast het leveren van standaard kantoormeubelen, kunt u bij ons namelijk ook terecht voor maatwerkproducten. We luisteren naar uw wensen en maken een bijpassend voorstel. In eigen beheer tekenen en produceren wij de inrichting die u voor ogen heeft. En dat altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Ergonomische bureaustoelen - Voor kantoor & thuis
Best Budget Kantoormeubelen - Altijd scherpe prijzen!

Best Budget Kantoormeubelen - Altijd scherpe prijzen!

Uit onderzoek blijkt dat een zit sta bureau een effectief middel is om de gezondheid van kantoormedewerkers te bevorderen. Als je veel tijd op kantoor doorbrengt is het belangrijk dat je een prettige moderne omgeving om je heen creëert die inspirerend werkt en ook de juiste uitstraling uitspreekt.

kantoorstoel zonder wieltjes

Wanneer u gebruikt of opgeknapt kantoormeubilair koopt, accepteert u een bepaald risico dat het van lage kwaliteit is of snel kapot gaat. Het is vaak moeilijk om verborgen gebreken op te sporen, zoals een samengedrukt zitkussen op een stoel of een gebroken verstelniveau op een draagbare vergadertafel. Bovendien is ouder meubilair minder comfortabel en betrouwbaar dan zijn moderne tegenhangers.

Ergonomische bureaustoelen - Voor kantoor & thuis
Bureaustoel

In onze ergocorner kunnen wij u een groot aantal ergonomische bureaustoelen volgens de NPR1813-norm laten zien. De Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) geeft aanwijzingen om op een verantwoorde wijze administratieve ruimten en kantoren in te richten. Omdat in Nederland de gemiddelde lengte van de mensen langer is dan in de rest van Europa geeft de NPR een gewenste maatvoering voor de Nederlandse situatie.

Bureaustoel