Ergonomische kantoormeubelen of accessoires kopen?

zit-sta bureau

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoorinrichting & kantoormeubelen en wij voorzien u graag vrijblijvend van advies om ook uw kantoor praktisch, ergonomisch, stijlvol en gezond in te richten. We houden hierbij rekening met een veilige manier van werken, waar voldoende afstand en ruimte is per medewerker. We letten hierbij goed op de akoestiek in een ruimte zodat geconcentreerd gewerkt kan worden zonder teveel geluiden en afleiding.

Naast een goede bureaustoel blijft het ook belangrijk om tijdens de werkdag voldoende te bewegen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zit/sta bureau en zorg voor genoeg loopjes tijdens de werkdag. Afhankelijk van de persoonlijke wensen van degene die erop zit kan worden gekozen voor een leren bureaustoel of een bureaustoel met een bekleding van stof.

rustige werkplek

rustige werkplek

Nagenoeg alle kantoormeubelen kunnen geheel naar wens samengesteld worden zodat ze het best aansluiten bij uw wensen. U bent hiervoor van harte welkom in één van onze showrooms. We maken hiervoor wel graag een afspraak zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben om u een goed advies te geven. Ook helpen we u graag met een compleet 3D ontwerp voor het complete interieur met bijbehorend kostenoverzicht. Hierdoor krijgt u vooraf u een goed beeld krijgt van de sfeer, uitstraling en kosten. Maar ook denken we hierin mee in de optimalisatie van indeling, looproutes en akoestiek. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

zit-sta bureau

Kantoormeubelen

Bij het samenstellen van ons assortiment houden we de trend en ontwikkelingen continu in de gaten. Daarom wordt ons aanbod regelmatig geüpdatet en uitgebreid. We voegen regelmatig nieuwe producten toe, waarbij u een ruime keuze hebt uit materialen en kleur(combinaties). Zo vindt u altijd nieuwe kantoormeubelen die passen bij uw wensen én bij de trends van nu.

Kantoormeubelen
goedkoopinrichten

goedkoopinrichten

Nu werken op kantoor niet altijd meer kan en er veel thuisgewerkt wordt, is een goede thuiswerkplek een belangrijke investering. kantoorstoel zonder wielen. Na maandenlang werken achter de keukentafel begint de rug-, schouder- en nekpijn te overheersen. Een goede thuiswerkplek is onontbeerlijk. Een goede ergonomische bureaustoel met een verstelbaar bureau op de juiste werkhoogte is belangrijk.

Ergonomische bureaustoel kopen

Meestal kiezen mensen ervoor om gebruikt kantoormeubilair te kopen vanwege lagere initiële kosten. Hoewel u misschien aangetrokken wordt door de aantrekkingskracht van lagere prijzen, kleven er veel nadelen aan het kopen van tweedehands kantoormeubilair.

Kantoormeubelen
Kantoormeubilair

Het inrichten van een kantoor is voor velen niet iets wat men vaak doet. Vandaar dat wij u in dit hele traject graag van het begin tot eind adviseren en ondersteunen. Onze adviseurs helpen u graag met het selecteren van de kantoormeubelen die het best passen bij uw bedrijf of organisatie. Hierin wordt rekening gehouden met functionaliteit, ergonomie en kleurstelling.

Kantoormeubilair