Kantoormeubelen

Kantoormeubilair

Uiteraard vormen kantoormeubelen een onmisbaar onderdeel van uw kantoorinrichting. Een goed ingerichte werkplek werkt prettiger en efficiënter. Het is belangrijk om een comfortabele werkplek te hebben voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Daarnaast zorgt een stijlvolle inrichting ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Door de verschillende keuzemogelijkheden in materiaal, kleur en ontwerp kiest u bij ons altijd de kantoorinrichting die past bij uw huisstijl.

Als wij klaar zijn met het monteren van uw kantoormeubilair, dan nemen wij het verpakkingmateriaal van de meubelen weer mee. U kunt dan direct gebruik maken van uw nieuwe kantoormeubelen. Op alle kantoormeubelen krijgt de wettelijke garantie aangeboden.

Kantoormeubilair
bureaustoel glijders

bureaustoel glijders

Alle meubelen uit ons standaard assortiment leveren wij binnen een paar werkdagen. Alle bestelingen van kantoormeubelen boven de 500 euro worden gratis geleverd. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij uw meubelen monteren. U hoeft dan de roldeurkast of klaptafel niet zelf in elkaar te zetten, maar onze ervaren monteurs doen dat voor u.

kabelslurf

Omdat bureaus in hoogte te verstellen zijn, is het makkelijk om deze aan te passen aan de verschillende gebruikers (gebruikte meubelen). Wij onderscheiden 2 basismogelijkheden hierin: Verstelbaar: Met volle belasting goed te verstellen en hierdoor geschikt voor de flexwerkplek. Instelbaar: Eenmalig op hoogte instellen. Alleen geschikt voor de persoonlijke werkplek.

kabelslurf
gebruikte meubelen

gebruikte meubelen

Een goede oplossing om meer te bewegen tijdens het werken is het werken met een zit-sta bureau. Door regelmatig te gaan staan, zorg je voor meer beweging, een betere doorbloeding en blijf je actief. Dit zorgt er weer voor dat jij je beter en langer kunt concentreren. Stilzitten is slecht voor je gezondheid.

bureaustoel met glijders

Meubilair is niet alleen handig voor het opbergen van kantoorspullen; akoestische kasten verminderen het nagalmen van geluid om ongestoord te werken en zijn een ideale ruimteverdeler. Zeker in het huidige open kantoor is geluiddemping steeds belangrijker. Wij geven u graag persoonlijk advies over het toepassen van kantoormeubilair en het kiezen van een kantoorinrichting die voldoet aan de arbonormen.

kabelslurf
Kantoormeubilair van bureau tot bank

Een dynamische zitoplossing stimuleert uw medewerkers om te bewegen tijdens het werken. Dit bewegen gaat onbewust, zelfs als er een grote mate van concentratie nodig is. De medewerkers maken in feite de hele dag microbewegingen, waardoor ze actief zitten. Dit wordt bereikt door het kantelpunt van de bureaustoel, die ervoor zorgt dat de gebruiker constant in balans blijft zitten én in beweging blijft.

Kantoormeubilair van bureau tot bank