Bureaustoelen voor een goede gezondheid!

los onderstel

Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Indien u uw gehele kantoor door ons wilt laten inrichten, kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

los onderstel

Ook het soort werk wat zittend wordt doorgebracht speelt een grote rol. Daarnaast is het van belang te weten welke middelen er worden gebruikt bij het werk wat men doet. Men kan dus beter spreken over “goed zitten” in relatie tot het soort werk en de gebruikte hulpmiddelen dan over een goed bureaustoel.

Ergonomische Bureaustoel Specialist

Ergonomische Bureaustoel Specialist

kantoorstoel zonder wieltjes

Onze bureaustoelen voldoen aan de ARBO richtlijnen om ergonomisch goed te werken. Een goede zithouding voorkomt rug- en nekklachten en zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit.

kantoorstoel zonder wieltjes
Best Budget Kantoormeubelen - Altijd scherpe prijzen!

Best Budget Kantoormeubelen - Altijd scherpe prijzen!

Hieronder lees je een aantal tips hoe jij je bureaustoel zo goed mogelijk kan uitkiezen of instellen. Het kan natuurlijk zijn dat niet alle opties op de bureaustoel van jouw keuze beschikbaar zijn. Kijk bijvoorbeeld naar instelbare mogelijkheden zoals het in hoogte en in diepte verstelbare zitvlak, in hoogte verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare lendesteun en in hoogte verstelbare armleuningen / armsteunen.

Bureaustoel

Vooral het afwisselen van staand en zittend werken heeft veel voordelen ten opzichte van zittend werken. Op zoek naar een zit-sta bureau? Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik.

kantoorstoel zonder wieltjes
schuifdeurkast

De meeste meubelen kunt u direct in gebruik nemen zonder montage. Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw inrichting geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Indien u uw gehele kantoor door ons wilt laten inrichten, kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

schuifdeurkast