Kantoorinrichting

ergonomische stoel

Bij het plaatsen van kantoormeubilair dient u rekening te houden met de lichtinval. Plaats het bureau daarom altijd zo dat het scherm haaks op het raam staat. Verduisterende raamdecoratie voorkomt dat er ongewenst zonlicht op het scherm verschijnt. Zorg ervoor dat niemand met zijn rug naar het looppad geplaatst wordt. Mensen voelen zich hierdoor niet veilig. Dit realiseert gevoelsmatig een minder bruikbare werkplek, ongeacht het toegepaste kantoormeubilair

Voor een optimaal zitcomfort voor u of uw werknemers bieden wij een ruim assortiment aan ergonomische bureaustoelen. We bespreken vooraf grondig welk , productieve en esthetische verwachtingen. Een organisatie met veel sales medewerkers heeft baat bij andere oplossingen dan een organisatie met software developers die een lange tijd achter hun scherm zitten. Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten, hun medewerkers en hun omgeving.

ergonomische stoel
kantoor ladekast

kantoor ladekast

Wij bieden kantoormeubelen van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. De kantoormeubelen zijn uitgebreid getest op kwaliteit en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met ons huismerk bieden wij kantoormeubilair waarmee u flink bespaart op de inkoop van kantoormeubelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!

kantoorkast

Wilt u weten welke verbeteringen er nodig zijn? Onze specialisten denken graag met u mee en aan de hand van een projectplan weet u precies welke stappen u kunt ondernemen om een gezonde en efficiënte werkplek te creëren (flex werkplek). U wilt toch ook ziekteverzuim voorkomen?

kantoorkast
Kantoormeubilair & kantoorinrichting kopen

Kantoormeubilair & kantoorinrichting kopen

De stoel dient deze afwisselende houding ook mogelijk te maken. Hierna volgen in het kort enkele aanwijzingen: Bij een optimale zithouding staan de voeten recht onder de knieën op de grond. De heup en de knieën moeten een rechte lijn vormen. Nog beter is het wanneer de knieën iets lager zijn dan de heupen.

Kantoormeubelen Kopen? Gemakkelijk online bestellen!

U kunt een nieuwe ergonomische stoel van hoge kwaliteit kopen die iets meer kost, maar de komende 10 jaar meegaat, of u kunt in het begin wat geld besparen, maar worstelen met een ongemakkelijke, verouderde stoel die waarschijnlijk binnenin kapot gaat de komende vijf jaar. In de tijd die een nieuwe bureaustoel nodig heeft om het einde van zijn levensduur te bereiken, zou je heel goed drie gebruikte of opgeknapte stoelen kunnen doornemen.

kantoorkast
Ergonomische kantoormeubelen kopen?

Een te korte zitting veroorzaakt te veel druk op de bovenbenen. Een te lange zit knelt. Tussen de onderbenen en de zitting moet bij de knieholte een vuist passen. Goed zitten betekend ook kunnen verzitten. Daarom dient een stoel breed genoeg te zijn. Omdat armen ongeveer 10% van het lichaamsgewicht uitmaken, zijn armsteunen noodzakelijk om nek- en rug-spieren te ontspannen.

Ergonomische kantoormeubelen kopen?