Ergonomische werkplekken - Bureaumeubelen

voeten steun kantoor

Is uw bedrijf gegroeid of gaat u verhuizen? Grote kans dat u op zoek bent naar kantoormeubelen. Wij zijn uw partner voor al uw kantoormeubilair. En omdat we jarenlang ervaring hebben, zijn wij een professionele partner voor het inrichten van kantoren tot wel 500 werkplekken. Wij hebben dan ook een zeer compleet assortiment van bureaus tot bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen tot kantoorkasten.

Kantoormeubilair Online Bestellen. Het online bestellen van meubelen is niet alleen gemakkelijk, u koopt ook nog eens tegen de laagste prijzen. Voor elk kantoorhebben wij een functionele, maar zeker ook stijvolle oplossing. Doordat het kantoormeubilair in diverse kleuren te leveren is, kunt u de inrichting laten aansluiting bij uw huisstijl. De meeste meubelen kunt u direct in gebruik nemen zonder montage.

Luxe & moderne bureaustoelen

Luxe & moderne bureaustoelen

Het online bestellen van kantoormeubelen is niet alleen gemakkelijk, u koopt ook nog eens tegen de laagste prijzen. Voor elk kantoor hebben wij een functionele, maar zeker ook stijlvolle oplossing. Doordat het kantoormeubilair in diverse kleuren te leveren is, kunt u de inrichting laten aansluiting bij uw huisstijl.

voeten steun kantoor

dossierkasten

Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. ergonomische zithouding. Ook kunnen wij ergonomische bureaustoelen laten zien die geschikt zijn voor werken op verschillende hoogtes of aan een ergonomisch bureau.

dossierkasten
opbergkast kantoor

opbergkast kantoor

Onze interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen, het indelen van de ruimtes en met de juiste kleurstelling voor uw kantoor. Onze eigen monteurs installeren de kantoorinrichting bij u op locatie.

zit sta kruk

Bijna iedereen weet tegenwoordig dat lang zitten risico’s meebrengt voor de gezondheid. Tegenwoordig wordt in een kantooromgeving gemiddeld 70% van de tijd zittend doorgebracht. Een goede bureaustoel is dan ook geen overbodige luxe op kantoor. Wat is een goede bureaustoel? Een goede stoel, in de zin van goed voor iedereen en in alle werksituaties, bestaat niet.

dossierkasten
los onderstel

Ons standaard aanbod bestaat uit meer dan 1000 kantoorartikelen, die we bijna allemaal gratis en binnen de 15 werkdagen bij u op kantoor of bij u thuis afleveren, plaatsen en monteren. Bent u op zoek naar persoonlijk advies bij uw totaalproject? Onze ervaren projectadviseurs staan u graag te woord.

los onderstel