Kantoormeubelen

juiste bureau hoogte

Is uw kantoormeubilair aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw nieuwe kantoren? Onze adviseurs begeleiden u persoonlijk van A tot Z en geven u professioneel advies bij de realisatie van uw project. Hierbij ontvangt u gratis een offerte en tekening op maat!

De ideeën over de werkplek zijn de laatste jaren behoorlijk verandert en de meningen verschillen daarin enorm. Over één feit is iedereen het eens. Meer bewegen tijdens het werk is beter voor de gezondheid en de werkprestaties. Ziekteverzuim door rug-, schouder- en nekklachten is al jaren ziekteverzuim reden nummer #1.

kantoorstoel met glijders

kantoorstoel met glijders

Een zit sta bureau is goed voor je gezondheid, hoe meer je beweegt, hoe beter voor je gezondheid. Een sta bureau is niet persé noodzakelijk. Een ergonomisch instelbaar bureau voldoet ook prima. Is je bureau niet verstelbaar, met een voetenbank kun je alsnog je bureau op de juiste manier instellen.

kantoorstoel zonder wielen

Met ons ergonomische zit advies leveren wij iedere keer een stukje maatwerk (Werkplek onderhoud). Wel is het zo dat wij zien dat een aantal modellen over het algemeen goed scoren bij onze klanten: Wij hebben altijd meerdere scherpe aanbiedingen als het gaat om zittend en staand werken. Zo vindt u diverse acties met betrekking tot bureaustoelen. Hier treft u een selectie van nieuwe producten, waaronder design bureaustoelen, maar ook NPR-bureaustoelen op uw gemak kunt bekijken, inclusief prijzen.

kantoorstoel zonder wielen
De specialist in kantoormeubelen

De specialist in kantoormeubelen

Uiteraard vormen kantoormeubelen een onmisbaar onderdeel van de kantoorinrichting. Een goed ingerichte werkplek werkt prettiger en efficiënter. Het is belangrijk om een comfortabele werkplek te hebben voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Daarnaast zorgt een stijlvolle inrichting ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

juiste bureau hoogte
Hip ergonomisch design kantoormeubilair en nog veel meer

Een kapotte lade op uw tweedehands bureau dat 20 jaar geleden is vervaardigd, kan ervoor zorgen dat u worstelt om de juiste onderdelen te vinden om het bureau te repareren of te vervangen. Het is veel kostenefficiënter om een ​​duurzaam, betrouwbaar nieuw bureau aan te schaffen in plaats van voortdurend een tweedehands bureau te vervangen.

kantoorstoel zonder wielen
bureaustoel repareren

Je wilt zeker niet dat je stoel midden op kantoor kapot gaat! Hogere totale kosten Hoewel u misschien overweegt om gebruikt meubilair te kopen omdat het minder duur is dan nieuwe opties, vooral voor kleine bedrijven of startups, kunnen die vroege besparingen u in de toekomst kosten. De kosten van reparaties, vervangingen en andere diensten lopen op. Bovendien sta je er alleen voor om eventuele reparaties uit te voeren, aangezien tweedehands meubels meestal geen garantie hebben.

bureaustoel repareren