Bureaustoelen kopen voor op kantoor

Bureaumeubelen

Hoewel het kopen van gebruikte meubels u in het begin wat geld kan besparen, neemt u een gok omdat u niet weet wie die meubels in het verleden heeft gebruikt. Veel bedrijven bieden nu echter verlengde garanties op nieuw kantoormeubilair die van zes maanden tot een leven lang kunnen duren. Door nieuw kantoormeubilair te kopen, ben je verzekerd van meubilair van hoge kwaliteit dat u gemakkelijk kunt repareren of vervangen.

Kiest u ervoor om uw nieuwe kantoormeubilair bij ons aan te schaffen? Dan profiteert u van professionele bezorging én optionele montageservice. Een groot deel van onze meubelen kan namelijk naar wens gemonteerd worden. Kiest u voor premium levering? Dan nemen wij ook de inhuizing van uw producten uit handen.

Bureaustoelen en kantoormeubelen

Bureaustoelen en kantoormeubelen

Een esthetisch aantrekkelijk kantoor verhoogt het geluk en de productiviteit van werknemers, dus uw meubels moeten samenwerken. Afgezien van cosmetische redenen om geen gebruikte kantoormeubels te kopen, zullen gebruikte meubels vaak niet werken met uw huidige meubels en technologie.

Bureaumeubelen

Kantoormeubilair Bureaustoel kopen?

Dynamisch zitten verbetert de concentratie en zorgt voor een energieke werkdag. Tegenwoordig wordt er in met name grote organisaties steeds meer gebruik gemaakt van flexplekken. Het nadeel hiervan is dat er bijna dagelijks wordt gewisseld van werkplek. De bureaustoel wordt continue aangepast en daarmee loop je het risico dat de houding in een statische bureaustoel niet optimaal is.

Kantoormeubilair Bureaustoel kopen?
Leveranciers ergonomische bureaustoel

Leveranciers ergonomische bureaustoel

Vooral het afwisselen van staand en zittend werken heeft veel voordelen ten opzichte van zittend werken. Op zoek naar een zit-sta bureau? Wij bieden een uitgebreid assortiment elektrisch verstelbare bureaus, eenvoudig en voordelig online te bestellen.

goede werkplek

In onze webshop vindt u producten voor uw complete kantoorinrichting. Natuurlijk staat ergonomie bij ons ook hoog in het vaandel; daarom vindt u diverse ergonomische kantooraccessoires in ons assortiment.

Kantoormeubilair Bureaustoel kopen?
vergadertafel rond

En als je toch veel (intensief) zit, kies dan de bureaustoel die past bij jouw situatie. Graag delen wij enkele criteria die belangrijk zijn bij het aanschaffen van bureaustoelen voor in huis en in kantooromgevingen. Niet elke bureaustoel is namelijk geschikt voor diverse doeleinden. Zo zorgt een stoel die voldoet aan de NEN-EN 1335 en NPR 1813 niet noodzakelijk ervoor dat jij of je collega goed zit.

vergadertafel rond