beter zitten op kantoor

design meubelen

Ons standaard aanbod bestaat uit meer dan 1000 kantoorartikelen, die we bijna allemaal gratis en binnen de 15 werkdagen bij u op kantoor of bij u thuis afleveren, plaatsen en monteren. Bent u op zoek naar persoonlijk advies bij uw totaalproject? Onze ervaren projectadviseurs staan u graag te woord.

Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. ergonomische zithouding. Ook kunnen wij ergonomische bureaustoelen laten zien die geschikt zijn voor werken op verschillende hoogtes of aan een ergonomisch bureau.

Kantoormeubelen kopen

Kantoormeubelen kopen

Bijna iedereen weet tegenwoordig dat lang zitten risico’s meebrengt voor de gezondheid. Tegenwoordig wordt in een kantooromgeving gemiddeld 70% van de tijd zittend doorgebracht. Een goede bureaustoel is dan ook geen overbodige luxe op kantoor. Wat is een goede bureaustoel? Een goede stoel, in de zin van goed voor iedereen en in alle werksituaties, bestaat niet.

bureaustoel zonder wielen

Onze interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen, het indelen van de ruimtes en met de juiste kleurstelling voor uw kantoor. Onze eigen monteurs installeren de kantoorinrichting bij u op locatie.

bureaustoel zonder wielen
kantoorinrichter

kantoorinrichter

Is uw bedrijf gegroeid of gaat u verhuizen? Grote kans dat u op zoek bent naar kantoormeubelen. Wij zijn uw partner voor al uw kantoormeubilair. En omdat we jarenlang ervaring hebben, zijn wij een professionele partner voor het inrichten van kantoren tot wel 500 werkplekken. Wij hebben dan ook een zeer compleet assortiment van bureaus tot bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen tot kantoorkasten.

design meubelen
Kantoormeubelen, Kantoormeubilair

Het online bestellen van kantoormeubelen is niet alleen gemakkelijk, u koopt ook nog eens tegen de laagste prijzen. Voor elk kantoor hebben wij een functionele, maar zeker ook stijlvolle oplossing. Doordat het kantoormeubilair in diverse kleuren te leveren is, kunt u de inrichting laten aansluiting bij uw huisstijl.

bureaustoel zonder wielen
Bekijk ons aanbod bureaustoelen

Kantoormeubilair Online Bestellen. Het online bestellen van meubelen is niet alleen gemakkelijk, u koopt ook nog eens tegen de laagste prijzen. Voor elk kantoorhebben wij een functionele, maar zeker ook stijvolle oplossing. Doordat het kantoormeubilair in diverse kleuren te leveren is, kunt u de inrichting laten aansluiting bij uw huisstijl. De meeste meubelen kunt u direct in gebruik nemen zonder montage.

Bekijk ons aanbod bureaustoelen