Kantoormeubelland: online kantoormeubelen bestellen

flex werkplek

Voor ieder soort kantoor of thuiswerkplek kunt u bij ons terecht. Naast de verschillende soorten kantoorinrichtingen bieden we ook een breed assortiment aan bureaustoelen. Ook voor advies over ergonomie in combinatie met uw werkplek kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen klanten er ook voor kiezen om een stoelinstructie op maat te krijgen - het nieuwe werken. Onze specialisten denken met u en uw bedrijf mee bij de (her)inrichting van uw kantooromgeving, om zo de ideale werkplek te creƫren..

Dus wat kiest u, nieuw of gebruikt? Wanneer u nieuw kantoormeubilair koopt, kan de aangeboden garantie een goede indicatie zijn van de inherente kwaliteit. Dit is ook direct een van de grotere voordelen (rustige werkplek). Bij nieuw kantoormeubilair ontvangt u, bij 99% van de producten, een langere garantieduur. Daarnaast weet u dat uw producten ook echt nieuw zijn.

Kantoormeubilair, bureaustoelen

Kantoormeubilair, bureaustoelen

Oudere meubels zijn mogelijk niet geoptimaliseerd voor de onderling verbonden en digitale wereld van vandaag, en uw stoelen passen mogelijk niet onder de nieuwe vergadertafel. Ontbrekende of kapotte onderdelen. Vaak worden gebruikte kantoormeubelen geleverd met ontbrekende en kapotte onderdelen, waarvan sommige niet meer worden vervaardigd.

ergonomische houding

Dus waarom zoveel geld betalen voor nieuw kantoormeubilair als u voor lagere prijs dezelfde kwaliteit kunt krijgen? Als u een kantoor heeft, dan komt er een tijd dat u er (nieuwe) meubels voor moet kopen. Dit kan een nieuw kantoor zijn waar u naartoe verhuist en waar u een nieuwe inrichting wilt, maar het kan ook uw huidige kantoor zijn dat een opknapbeurt nodig heeft.

ergonomische houding
arbo werkplek

arbo werkplek

Als u nu nieuw kantoormeubilair kiest in plaats van meubels te kopen die al meerdere jaren worden gebruikt, bespaart u op de lange termijn geld - en tijd. Bovendien is nieuw meubilair een geweldige manier om je kantoor op te frissen en het moreel van je medewerkers een boost te geven!

kantoor kruk

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is dan ook een aanrader. Omdat je dan nog steeds veel zit, adviseren wij een ergonomische bureaustoel met een bewegende zitting te combineren met een zit-sta bureau. Een ergonomische bureaustoel met Air Seat zorgt er voor dat je rug continue in beweging is zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

flex werkplek
ergonomische houding
Ergonomische bureaustoelen kopen

Van advies en ontwerp tot de montage en service van uw kantoormeubelen, het gehele traject hebben wij in eigen huis. Hierdoor hebben we maximaal invloed op het gewenste eindresultaat. Een tevreden klant.

Ergonomische bureaustoelen kopen