Ergonomische Bureaustoelen - Kantoormeubelen

bureaustoel zonder wielen

Bij ons vind je de juiste combinatie van ergonomische werkplekken en modern of design kantoormeubilair met de uitstraling die bij jou hoort. Van directiebureaus, ergonomische in hoogte verstelbare bureaus, informele werktafels, flexwerkplekken, statafels of complete bureau-eilanden voor meerdere personen.

Geen garantie of serviceplan. Een van de vele nadelen van het kopen van gebruikt kantoormeubilair is dat het wordt verkocht zoals het is. Omdat garanties meestal alleen van toepassing zijn op de oorspronkelijke koper, zullen uw nieuwe meubels hoogstwaarschijnlijk niet worden geleverd met een garantie of serviceplan, en veel winkeliers accepteren geen retourzendingen.

Kantoormeubelen kopen? Bekijk ons grote assortiment

Kantoormeubelen kopen? Bekijk ons grote assortiment

Een zit sta bureau is een bureau dat eenvoudig in hoogte verstelbaar is, zodat er staand achter gewerkt kan worden - kantoor kruk. In de praktijk betekent het dat er eens in de 2 uur een kwartier staand gewerkt wordt, maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

bureaustoel zonder wielen

werk kruk

Het eerste voordeel is uiteraard de lagere kosten. Natuurlijk zeggen we niet dat het kopen van gebruikte meubels betekent dat u het beste van de wereld kunt krijgen tegen de door u gekozen prijs, maar u kunt binnen uw budget werken en de beste kantoormeubelen voor uw geld krijgen. Uw aankoop van gebruikt kantoormeubilair moeten ertoe kunnen leiden dat u uw kantoor naar wens decoreert en dat u de look in uw kantoor creëert die u voor ogen heeft.

werk kruk
Ergo bureaustoel kopen? Bestel online

Ergo bureaustoel kopen? Bestel online

Design voor je werkkamer of kantoor is niet alleen de vormgeving van je bureau of bureaustoel. Een functioneel bureau of slimme opbergmogelijkheden en accessoires spelen een belangrijke rol in je interieur en dragen bij tot inspiratie, efficiëntie en professionaliteit.

Ergonomisch advies

Bij het kiezen van een nieuwe kantoorinrichting speelt kantoormeubilair een essentiële rol. Daarnaast zijn er nog wettelijke eisen waaraan een werkplek zich aan moet houden. Deze eisen voor kantoormeubilair zijn vastgelegd in de Europese normering EN 527. De NPR 1813 'Ergonomie - Richtlijn voor kantoormeubilair en hun toepassing bij de inrichting van administratie ruimten en kantoren' is een toelichting op deze Europese norm.

werk kruk
Kantoormeubelen: Kantoormeubels uit voorraad leverbaar

Een ander nadeel van het kopen van gebruikt of opgeknapt kantoormeubilair is dat je kantoor er uiteindelijk uit kan zien als een vreemde mix van prints, patronen, materialen en stijlen. U hebt minder keuzes bij het kopen van tweedehands meubilair dan bij het kopen van nieuwe, dus het is moeilijker om een ​​uniforme kantooromgeving te creëren.

Kantoormeubelen: Kantoormeubels uit voorraad leverbaar