close

طالبان شفاخانه محمدعلی جناح را از غرب به شرق کابل انتقال می‌دهند

منابع می‌گویند که طالبان تجهیزات و تشکیلات شفاخانه‌ی دولتی محمدعلی جناح را از منطقه‌ی دشت‌ برچی در غرب کابل به منطقه‌ی «ارزان قیمت» در شرق پایتخت انتقال می‌دهند.

به‌گفته‌ی منابع، طالبان امروز (چهارشنبه، ۱۹ سنبله) تمام تجهیزات و امکانات این شفاخانه را منتقل کرده‌اند.

منابع می‌گویند که روند انتقال تجهیزات این شفاخانه از دو روز پیش آغاز شده بود، اما بخش عمده‌ی آن امروز انتقال داده شد و اکنون این شفاخانه «خالی» شده است.

چند روز قبل باشندگان غرب کابل در یک نامه از وزارت صحت عامه‌ی طالبان خواسته‌‌اند که از انتقال این شفاخانه صرف نظر کند و در تجهیز و فعال‌سازی بخش‌های بیشتر آن اقدام کند.

باشندگان این منطقه‌ی کابل گفته‌اند که با انتقال این شفاخانه‌ی دولتی، با مشکلات متعددی دچار خواهند شد.

اما به نظر می‌رسد که وزارت صحت عامه‌ی طالبان به این درخواست توجهی نکرده است.

شفاخانه محمدعلی جناح که با کمک کشور پاکستان ساخته شده است، در ۳۱ حمل سال ۱۳۸۹ خورشیدی در منطقه‌ی دشت برچی در غرب کابل افتتاح شد.

فیروزالدین فیروز، وزیر صحت عامه‌ی حکومت پیشین افغانستان در آن زمان گفته بود که این شفاخانه در سه مرحله تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد که در ابتدا بخش‌های داخله و جراحی و سپس دو بخش دیگر پیوند کلیه و تداوی بیماری‌های سرطانی فعال خواهد شد.

این شفاخانه تنها شفاخانه‌ی بزرگ دولتی در غرب کابل بود که اکنون به شرق این شهر منتقل می‌شود.

طالبان پیش از این شفاخانه ۵۰ بستر دشت‌ برچی در غرب کابل را نیز تعطیل کرده و دلیل آن را کمبود بودجه گفته بودند.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی‌ که آزادی‌ها سرکوب شده‌اند، اطلاعات روز به ایستادگی ادامه می‌دهد. ما مستقل هستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان و تلاش برای آینده‌ای برابر و آزاد است.
حمایت شما ادامه این راه را ممکن می‌سازد. حتی کمک کوچک یا همرسانی این پیام، گامی در دفاع از حقیقت و آزادی است.در کنار حقیقت بایستید. از اطلاعات روز حمایت کنید.

Donate QR Code

برای حمایت سریع و راحت با گوشی همراه خود، کافی است این کد را اسکن کنید.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *