close

شوهر یک عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان در قندهار به قتل رسید

منابع محلی در قندهار می‌‌گویند که داوودشاه، شوهر فریبا کاکر، عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان توسط «افراد مسلح ناشناس» به قتل رسیده است.

به‌گفته‌ی منابع، این رویداد عصر دیروز (سه‌شنبه، ۲۵ سنبله) در حوزه چهارم شهر قندهار رخ داده است.

منابع می‌گویند که داوودشاه چندی پیش از کانادا برای «سیاحت» به قندهار آمده بود و در خانه‌اش در این شهر به قتل رسیده است.

براساس اطلاعات منابع، «افراد مسلح ناشناس» وارد خانه‌ی او شده و با گلوله‌ی تفنگ بر سرش شلیک کرده‌اند.

منابع در عین حال می‌گویند که داوودشاه به سه مورد قتل نیز متهم بود.

مسئولان محلی طالبان در قندهار تا کنون در این مورد اظهارنظر نکرده‌اند.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی‌ که آزادی‌ها سرکوب شده‌اند، اطلاعات روز به ایستادگی ادامه می‌دهد. ما مستقل هستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم. مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان و تلاش برای آینده‌ای برابر و آزاد است.
حمایت شما ادامه این راه را ممکن می‌سازد. حتی کمکی کوچک یا همرسانی این پیام، گامی در دفاع از حقیقت و آزادی است.در کنار حقیقت بایستید. از اطلاعات روز حمایت کنید.

Donate QR Code

برای حمایت سریع و راحت با گوشی همراه خود، کافی است این کد را اسکن کنید.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *