close

طالبان: شمار جان‌باختگان زمین‌لرزه در کنر به هزار و ۴۵۷ نفر افزایش یافت

حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی طالبان می‌گوید که شمار جان‌باختگان زمین‌لرزه در ولایت کنر به هزار و ۴۵۷ نفر افزایش یافته است.

او امروز (چهارشنبه، ۱۲ سنبله) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که شمار زخمیان نیز به سه هزار و ۳۹۴ نفر رسیده است.

طالبان دیروز شمار جان‌باختگان را هزار و ۴۱۱ نفر و شمار زخمیان را سه هزار و ۱۲۴ نفر اعلام کرده بودند.

معاون سخن‌گوی طالبان همچنین گفته است که براثر این زمین‌لرزه شش هزار و ۷۸۲ خانه ویران شده است.

طالبان دیروز شمار خانه‌های تخریب‌شده را پنج هزار و ۴۱۲ خانه اعلام کرده بودند.

نهادهای مستقل بین‌المللی تا کنون این آمار را تأیید نکرده‌اند.

معاون سخن‌گوی طالبان گفته است که تلاش‌های جست‌وجو و نجات هنوز ادامه دارد.

او افزوده است که تیم‌های حرفه‌ای نجات از شماری از کشورها رسیده‌اند و مسیرهای مسدود نیز بازگشایی شده است.

پیش از این سازمان‌های بین‌المللی اعلام کرده بودند که به‌دلیل مسدود بودن راه‌ها، برخی مناطق غیرقابل دسترس مانده و شماری از تیم‌های امدادی مجبور شده‌اند پیاده به این مناطق بروند.

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی‌ که آزادی‌ها سرکوب شده‌اند، اطلاعات روز به ایستادگی ادامه می‌دهد. ما مستقل هستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان و تلاش برای آینده‌ای برابر و آزاد است.
حمایت شما ادامه این راه را ممکن می‌سازد. حتی کمک کوچک یا همرسانی این پیام، گامی در دفاع از حقیقت و آزادی است.در کنار حقیقت بایستید. از اطلاعات روز حمایت کنید.

Donate QR Code

برای حمایت سریع و راحت با گوشی همراه خود، کافی است این کد را اسکن کنید.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *